Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Добавки

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Bardahl Fuel Treatment Gasoline профилактика бензин

  BGN 41.25
  Помага за охлаждането и почистването от нагари на горната част на двигателя - чела на бутала, сегменти, клапани.Увеличава мощността, намалява разхода на гориво и вредните емисии. Намалява риска от детонации ("чукане" на аванса), които възникват в двигатели с много нагари.

  Bardahl пълно изгаряне бензин

  BGN 15.00
  Против замърсяване на горивната система. Предотвратява повреждането на клапаните и леглата им. Отстранява тракането и самозапалването. Отстранява водата, съдържаща се в горивото.

  Bardahl Injector Cleaner 6 in 1 бензин

  BGN 21.25
  Комплексна добавка 6 в 1 едно за еднократно почистване на силно замърсени горивни системи.Почиства инжекторите, горивната рейка, помпата и регулатора за налягане от отлагания, смоли и утайки, както и клапаните, горивната камера, челата на буталата и сегментите.Повишава октановото число на бензина с до 3 пункта за да намали риска от детонации ("чукане" на аванса) и образуване на допълнителни нагари, докато останалите компоненти почистят системата.

  Bardahl "ОКСО" почистване нагар дизел

  BGN 23.75
  Концентрирана формула. ОКСО почиства нагар в инжекционната система, клапаните и повърхността на буталата.

  Bardahl почистващ препарат инжектори

  BGN 22.50
  Почиства и предпазва цялата инжекционна система (инжектори, клапи, помпа, горивна камера и др.). Премахва без демонтаж прекъсванията при ускоряване и нестабилни ниски обороти. Увеличава пъргавостта и мощността. Предотвратява засядането на инжекторите и на помпата, отстранявайки водата, съдържаща се в горивото. Намалява разхода на гориво.

  Bardahl препарат за подобряване на дизела

  BGN 25.00
  Дизеловите инжекционни системи Common rail функционират при много високо налягане (до 2000 бара). Дизеловите горива са все по-бедни на сяра и следователно смазват все по-малко. Липсата на смазване може да повреди системите за високо налягане. Новият евро дизел е със съдържание под 0.05%, което увеличава пробега на маслата, но е много лошо за системите за високо налягане (HDI, TDI) които разчитат на сярата като смазочен елемент.

  Добавки

  Filter by:

  Clear All
  Min: BGN 15.00 Max: BGN 343.00
  лв.15 лв.343
  Manufacturers