Close
(0) Продукти
Няма продукти в кошницата.
Всички категории
  Filters
  Език и валута
  Търси

  Контакти

  Работно време: Понеделник - Петък: 09:30-19:00 | Събота: 10:00-16:00 | Неделя: Почивен Ден

  Email: sales@race-pilot.com

  Телефони: +359 88 7007060, +359 87 6013012

  Адрес: гр. Плевен, бул. ”Русе” 45 
  (под кръстовището на хотел "Балкан" в посока Център)

   

  RACE PILOT” е от няколко години на пазара за перформанс части и силов тунинг в България. Единствената ни цел е да доставяме удовлетворение и радост на нашите клиенти, като за целта предлагаме висококачествени перформанс и афтърмаркет продукти на водещи европейски и световни производители. Предоставяме на всички наши клиенти индивидуално и преференциално 5-звездно обслужване, изготвяне на индивидуални сетъпи и желания според техните нужди.

  За да гарантираме 100% качество на всички наши продукти, ние от RACE PILOT” сме директни  вносители на почти всички продукти, които предлагаме, като в повечето случаи сме и единствената „връзка” от производителя до крайния потребител.

  Бързо и качествено обслужване и доставка, гъвкави схеми на изплащане на всички продукти, голямо разнообразие и асортимент, са само част от нещата, които “RACE PILOT” предлага.

  В нашия магазин Race Boutique by RACE PILOT”, намиращ се в гр. Плевен, бул.”Русе” № 45,  може да си „купите” щастие и да направите своя шосеен или пистов автомобил по-бърз, по-сигурен и по-атрактивен!

  ЖЕЛАЕМ ВИ ПРИЯТНО И ПОЛЗОТВОРНО ПАЗАРУВАНЕ И STAY TUNED!