Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Добавки

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Bardahl пълно изгаряне дизел

  BGN 16.25
  Предотвратява повреждането на клапаните и леглата. Отстранява тракането и самозапалването. Отстранява водата, съдържаща се в горивото. Намалява разхода на гориво. Предпазва и поддържа чисти инжекторите и помпата. Намалява изпускания пушек.

  Bardahl Turbo Cleaner почистване на турбо

  BGN 143.75
  Подобрява състоянието на двигателя. Намалява вредните емисии. Удължава живота на турбината, катализатора и филтъра за твърди частици. Съвместим с всякакъв тип дизелови двигатели, с и без филтри за твърди частици.

  Bardahl дизел антифриз препарат против замръзване

  BGN 61.25
  Препарат против замръзване на дизел до -29°C . Забавя кристализирането на парафините. Предотвратява блокиранията и замръзването на дизела. Подобрява флуидността и смазочните му качества при ниска температура. Съвместим с филтри за твърди частици (DPF/FAP), катализаторни гърнета както и всички видове дизелови двигатели (HDI/TDI и др.)

  Bardahl спрей старт дизел

  BGN 21.25
  Предпазва системата за захранване (инжектори, помпа, карбуратор) благодарение на смазочните му качества.Отстранява водата, дължаща се на конденза, съдържаща се в горивото.

  Bardahl Injector cleaner 6 in 1 дизел

  BGN 21.25
  Комплексна добавка 6 в 1 за еднократно почистване на силно замърсени горивни системи. Почиства инжекторите, горивната рейка и помпата от отлагания, смоли и утайки, както и клапаните, горивната камера, челата на буталата и сегментите. Повишава цетановото число с до 3 пункта. Абсорбира водата в горивото и подобрява ефективността на горивния процес, предпазва горивото от замръзване и осигурява по-ниска температурна точка на филтрируемост на дизела (-7°C). Поради анти-фрикционните си качества предпазва от износване и блокиране на горивната помпа и дюзите, намалява разхода на гориво. Намалява шума на двигателя и активните компоненти на горивната система (помпа, дюзи). Намалява пушенето и вредните емисии, което улеснява преминаването през ГТП.

  Bardahl BDC

  BGN 48.75
  Смазва (test H.F.R.R.) и защитава инжекторите.Предотвратява въглеродните отлагания.Намалява изпусканите емисии.Повишава цетановият индекс за по-пълно изгаряне.

  Добавки

  Filter by:

  Clear All
  Min: BGN 15.00 Max: BGN 343.00
  лв.15 лв.343
  Manufacturers